Η εταιρεία μας| AFS Aξιόπιστος σύμμαχος

Slider 2
Η εταιρεία

Παρέχουμε υπηρεσίες λογιστικού, φοροτεχνικού, ασφαλιστικού περιεχομένου και υπηρεσίες marketing προσαρμοσμένες στην κάθε επιχείρηση. Η εμπειρία, η γνώση, η επιστημονική κατάρτιση και η διεθνής οικονομική πληροφόρηση μας καθιστά ικανούς στην αντιμετώπιση της σημερινής κρίσης, που μαστίζει τις επιχειρήσεις.

Η φιλοσοφία μας

Ο παραδοσιακός ρόλος του Λογιστή – Φοροτεχνικού έχει ξεπεραστεί. Δεν αρκούν οι φορολογικές υπηρεσίες. Χρειάζεται σύγχρονη αντιμετώπιση, νέα στρατηγική, δράση, τεχνικές και μεθόδους. Παρέχουμε συνδυασμό λογιστικών - φοροτεχνικών υπηρεσιών με τεχνικές marketing γιατί πιστεύουμε ότι δίνουμε μια ολοκληρωμένη λύση στο σήμερα. Σε τιμές πραγματικά ανταγωνιστικές!

Η ομάδα μας

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι όλοι πτυχιούχοι Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι. Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση σε συνδυασμό με πλήρη επιστημονική κατάρτιση και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό επιλύει και επιτυγχάνει άμεσα το επιθυμητό αποτέλεσμα για την επιχείρησή σας.

Tηλεφωνήστε μας στο 210 3411502 ή στείλτε μας email info@afstaxis.gr

για ένα ραντεβού ώστε να συζητήσουμε τα θέματα που σας απασχολούν και τις λύσεις που μπορούμε να σας παρέχουμε.

H εταιρεία μας παρέχει λογιστικές υπηρεσίες, άμεση ενημέρωση σε όλες τις φορολογικές αλλαγές, εξηγεί αναλυτικά τις επιπτώσεις που έχουν και τι καλύτερο μπορεί να πράξει ο κάθε πελάτης με βάση τις ανάγκες του.

Η δεκαοχτάχρονη εμπειρία μας σε συνδυασμό με την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα είναι ικανή να καλύπτει πλήρως ολόκληρο το φάσμα των λογιστικών εργασιών μιας εταιρείας από την τήρηση λογιστικών βιβλίων και μισθοδοσίας μέχρι την επίβλεψη και οργάνωση λογιστηρίων.
Το προσωπικό μας διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση σε Α.Ε, Ε.Π.Ε, ΟΕ, ΕΕ, ΙΚΕ ενώ είναι όλοι πτυχιούχοι Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι.

Αναλύουμε τα πλεονεκτήματα και τα τυχόν μειονεκτηματα της εταιρίας σας και προτείνουμε πρακτικές λύσεις με αποτέλεσμα.
Ενημερώνουμε σε μηνιαία βάση για την πορεία της εταιρίας σας και τις διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν και δεν σας αφήνουμε στίγμή μόνους σας απέναντι στον κυκεώνα των εξελίξεων. Είμαστε κάθε λεπτό δίπλα σας.

© AFS 2015 | Design by Johnny K. Studio